فواید ایمپلنت کاشت دندان نسبت به درمانهای دیگر جایگزینی دندان

ایمپلنت دندان در چه مواردی به کار می‌رود؟

برای حفظ سلامت عمومی و سلامت دهان و دندان، جایگزینی دندان‌های از دست رفته بسیار مهم است. ایمپلنت دندان یک روش هوشمندانه برای جایگزینی دندان است. در ایمپلنت دندان اهمیتی ندارد که هنگام تولد یک دندان کمتر داشته‌اید یا در اثر ضربه، عفونت یا خرابی، دندان خود را از دست داده‌اید. ایمپلنت دندان در نوجوانانی که رشد صورت آن‌ها متوقف شده است نیز می‌تواند انجام شود. به طور کلی، دختران بالای ۱۶ سال و پسران بالای ۱۸ سال در این گروه جای می‌گیرند.

مزایای ایمپلنت دندان

در اینجا به مهم‌ترین مزایای کاشت ایمپلنت در مقایسه با روش‌هایی مانند دندان مصنوعی و بریج پرداخته‌ایم:

  1. ظاهر و احساس بهتر: ظاهر، تناسب، راحتی و عملکرد ایمپلنت کاملاً مشابه یک دندان طبیعی است. شما می‌توانید مانند دندان‌های طبیعی خود، آن‌ها را مسواک زده و نخ دندان بکشید. همچنین برای تمیز کردن آن‌ها نیازی به در آوردن نیست. ایمپلنت به حفظ لبخند و شکل طبیعی صورت کمک می‌کند.
    دوام بالا: اگر از ایمپلنت دندان به خوبی مراقبت کنید، چندین دهه سالم باقی می‌ماند. بسیاری از گزینه‌های درمانی دیگر مانند بریج دندان و دندان مصنوعی باید پس از ۵ تا ۱۰ سال تعویض شوند. این امر منجر به صرف زمان و هزینه بالایی می‌شود.
  2. افزایش اعتماد به نفس: ایمپلنت دندان کاملاً محکم در دهان قرار می‌گیرد. بنابراین هنگام حرف زدن، غذا خوردن و خندیدن دچار حرکت و صدا نمی‌شود. همچنین به کمک ایمپلنت دندان شما می‌توانید کاملاً طبیعی صحبت کنید. ایمپلنت به شما کمک می‌کند غذایی که دوست دارید را بخورید، حرفی که می‌خواهید را بزنید، فعال باشید و هر چقدر دوست دارید لبخند بزنید.
  3. حفاظت از استخوان صورت و دندان‌های سالم: فضای خالی ایجاد شده در دهان در اثر از دست دادن دندان باعث مشکلاتی مانند از بین رفتن استخوان فک می‌شود. ایمپلنت دندان تنها روش جایگزینی دندان است که به رشد استخوان کمک کرده و از نابودی آن جلوگیری می‌کند. همچنین ایمپلنت برخلاف روش اتصال بریج یا دندان مصنوعی، نیازی به تراشیدن دندان‌های اطراف ندارد.
  4. نرخ موفقیت بالا: بارگذاری و مراقبت صحیح از ایمپلنت، با نرخ بقای بهتر یا قابل مقایسه با دیگر گزینه‌های درمانی همراه است. با بهبود روش‌های کاشت ایمپلنت، نرخ موفقیت در این درمان نیز افزایش یافته است. هر چه سلامت عمومی فرد بهتر باشد، نرخ موفقیت کاشت ایمپلنت نیز بالاتر می‌رود.
  5. بهبود توانایی خوردن و جویدن: ایمپلنت دندان مانند یک دندان طبیعی در استخوان فک کاشته می‌شود. با گذشت زمان، ایمپلنت باعث حفظ استخوان فک و جلوگیری از نابودی استخوان می‌شود. جایگزینی دندان از دست رفته با ایمپلنت باعث جویدن بهتر غذا و بهبود در صحبت کردن خواهد شد.
  6. حفظ دندان‌های مجاور: از دست دادن یک دندان باعث ایجاد فاصله میان دندان‌ها می‌شود. این جای خالی می‌تواند باعث تغییر موقعیت دندان‌ها و بی‌نظمی آن‌ها شود. ایمپلنت دندان با پر کردن جای خالی، به حفظ نظم دندان‌ها و خلق لبخندی زیبا کمک می‌کند.